Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Därför var inte belysningen påslagen i elljusspåret i Havslätt under den gångna helgen

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

En privatperson undrar varför inte belysningen var påslagen i elljusspåret i Havlsätts motionsslinga vid skymningstid i söndags, den 19 februari.

”Jag har tidigare sprungit där då det har börjat mörkna och elljuset har då fungerat. Nu i söndags startade inte elljuset och när jag kom tillbaka till utegymmet klockan 17:45 var det fortfarande inte tänt. Det kändes lite olustigt att springa där i halvmörkret och jag mötte även en annan löpare i spåret. Önskar att ni ser över tiderna för tändning av elljusen”, skriver personen i fråga i ett e-postmeddelande till fritidskontoret i Oskarshamns kommun.

”Säkerhetsskäl”

”Strömmen till belysningen på våra elljusspår bröts i fredags, på grund av säkerhetsskäl – då det skulle blåsa upp rejält under helgen som var. Det finns skyltar vid spåren som informerar om detta förfarande och vi gick ut med information på sociala medier och hemsida i fredags. Belysningen på elljusspåren är nu, efter besiktning av spåren, igång igen”, skriver Erika Sander, assistent vid bildningsförvaltningen/fritidskontoret, i ett svar.

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS