Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

KLART: De driver sommarcaféet i Ernemar

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

NÄRINGSLIV

Nu är det klart att det blir entreprenörerna Camilla Wärnström och Charlotte Markhester som kommer att driva sommarcaféet i Ernemar. Öppning inför säsongen sker i mitten av juni enligt Oskarshamns Segelsällskap.

Under de senaste fyra säsongerna har Pelargon Oscar har drivit Ernemar Pelargoncafé. Caféets hembakade med pelargontema har varit mycket populärt. Sommaren 2023 blir det nya entreprenörer som driver caféet som ligger ett stenkast från småbåtshamnen i Ernemar.

”Oskarshamns Segelsällskap hälsar dom nya erfarna entreprenörerna Camilla Wärnström och Charlotte Markhester välkomna att driva sommarcafé i Ernemar. Det utlovas goda räkmackor, lunchpajer m.m och naturligtvis bullar och andra bakverk i den kulinariska cafédisken. Premiäröppning sker i mitten av juni”, skriver Väino Aus från Oskarshamns Segelsällskap på Facebook.

Småbåtshamnen i Ernemar
Småbåtshamnen i Ernemar. Foto: Peter A Rosén

Foto: Fotoakuten (överst)

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS