Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Astrid Lindgrens Vimmerby fastigheter AB utökar med boendeanläggning

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

KALMAR LÄN

På fredagen stod det klart att Astrid Lindgrens Vimmerby fastigheter AB köper boendeanläggningen Oxgården av Staffan Samuelson. Fastigheten kommer att arrenderas av Astrid Lindgrens Vimmerby AB och övertagandet av verksamheten kommer ske från och med vecka 45.

Oxgården, som är byggd på marken som en gång i tiden tillhörde Prästgårdsarrendet på Näs, stod klar för 2004, och verksamheten omfattar idag 45 hus med över 330 bäddar och en restaurang.

– Jag och min familj har byggt upp, utvecklat och drivit Oxgården i Vimmerby AB under tjugo år, och nu är det dags för någon annan att ta över. Det känns jättebra att det är just Astrid Lindgrens fastigheter AB som köper Oxgården, då jag vet att de kommer förvalta vår grundidé på ett bra sätt – säger Staffan Samuelson i ett pressmeddelande.

– Genom köpet av Oxgården ökar vi vårt boendeutbud året om, samt knyter samman våra besöksmål Astrid Lindgrens Näs och Astrid Lindgrens Värld som en del i vår långsiktiga strategi – säger Jocke Johansson, vd Astrid Lindgrens Vimmerby AB.

Foto: Oxgården

+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS