Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Bråttom för företag i elområde 3 och 4 som ska ansöka om elstöd: “En vecka på sig”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

SVERIGE

Över 90 000 företag i elområde 3 och 4 har hittills fått elstöd från Skatteverket som nu uppmanar fler företag att ansöka om stöd före sista ansökningsdag. “De företag som ännu inte har ansökt om elstöd har en vecka på sig att komma in med sin ansökan”, säger Marie Elmnäs, projektledare för elstödet på Skatteverket i ett pressmeddelande.

Måndag den 25 september är sista dag att ansöka om elstöd för företag med uttagspunkter i elområde 3 och 4. Hittills har 91 344 företag fått stöd.

– De företag som ännu inte har ansökt om elstöd har en vecka på sig att komma in med sin ansökan. Det är bråttom om man som företag ska ansöka med hjälp av ombud, säger Marie Elmnäs, projektledare för elstödet på Skatteverket.

Knappt hälften har ansökt

Hittills har 91 344 företag fått cirka 14,7 miljarder kronor i elstöd. Det är framför allt företag inom fastighetsverksamhet som har sökt och tagit emot stöd. Skatteverket har hittills fått in ansökningar från knappt hälften av de inrapporterade företagen. 

– Tänk på att ansöka så snart som möjligt. Ansökan måste vara Skatteverket tillhanda senast den 25 september. Företag som behöver hjälp med sin ansökan kan kontakta skatteupplysningen. Den 25 september har skatteupplysningen öppet till klockan 18.00, säger Marie Elmnäs.

Möjligheten att ansöka om elstöd för företag med uttagspunkter i elområde 3 och 4 stänger klockan 24.00 den 25 september och Skatteverket skriver i pressmeddelandet att de kommer att hantera alla inkomna ansökningar skyndsamt.

Källa: Skatteverket

Foto: Fialotta Bratt

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS