Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Brunegård (KD): “Kalmar län är i det närmaste en vit fläck”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

LÄNET

“Centerpartister, liberaler och socialdemokrater i Kalmar län måste trycka på sina partivänner i regeringssamarbetet för satsningar på infrastruktur, sa Gudrun Brunegård (KD) vid onsdagens regionfullmäktigemöte.

– Kalmar län är i det närmaste en vit fläck på kartor över statliga investeringar. Länet hamnar allra sist när den nationella transportplanen slås ut per person och län, påpekade Gudrun Brunegård.

– Här vill det till ett samlat grepp för påverkansarbete. Kristdemokraterna vill tillsammans med Moderaterna att regionen påbörjar ett påverkansarbete för ett statligt Kalmar länspaket som omfattar de prioriterade punkterna i handlingsprogrammet för transportinfrastruktur och ökade anslag till den regionala transportplanen. Centerpartister, liberaler och socialdemokrater måste bidra och sätta press på sina kollegor i januaripartierna.

FOTO

SVERIGES RIKSDAG

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS