Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Covid-19: Här finns lediga vaccinationstider i länet

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

LÄNET

“Den här veckan finns det 1 300 lediga tider för vaccination mot covid-19 i Kalmar län. De flesta tiderna finns på vaccinationscentralen i Västervik”, skriver Region Kalmar län i ett pressmeddelande på tisdagen.

I dag, klockan 17.00, öppnar bokningen för vaccination mot covid-19 igen, efter att det har lagts ut bokningsbara tider för vecka 29. Men den som vill kan vaccinera sig redan den här veckan, då det finns cirka 900 lediga tider på vaccinationscentralen i Västervik, 240 lediga tider i Oskarshamn och 150 lediga tider i Kalmar.

– Den goda tillgången på vaccin gör att vi för första gången har ganska många lediga tider över när vi släpper på bokningarna för nästa vecka, säger vaccinationssamordnare Marie Ragnarsson.

– Vaccinationsviljan är fortsatt hög i länet och 78 procent av länsborna över 18 år har antingen fått dos 1 eller bokat en tid för den. Men vi ser att det finns utrymme för fler att vaccinera sig, särskilt i åldersgruppen 18-39 år.

Tid för vaccination mot covid -19 bokas på www.1177.se/Kalmar-lan/bokavaccination

Foto: Region Kalmar län

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS