Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Dackarna behåller Dudek och Janowski i truppen men tappar Wölbert och Becker

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

MÅLILLA/OSKARSHAMN

Dackarna är klara med den trupp som kommer att representera klubben i Bauhaus-Ligan.

Tills vidare behåller Dackarna Patryk Dudek och Maciej Janowski i truppen medan man tappar Kevin Wölbert och Luke Becker.

– Inför säsongen 2020 såg vi fram emot att stifta bekantskap med två nya förare i truppen i form av Luke Becker och Kevin Wölbert. Det står nu klart att ingen av dem kommer att finnas med i Dackarnas trupp när säsongen startar, säger Dackarnas Jon Lindberg.

– När det gäller Luke Becker och Kevin Wölbert så har utvecklingen i andra ligor gjort att de inte längre är tillgängliga för Dackarna. Becker är kvar i USA medan Wölbert, med det upplägget han nu tvingats till, inte har möjlighet att komma till Sverige mitt i veckorna. Därför är det dessa två som vi nu ersatt med våra två nya danskar, Frederik Jakobsen och Matias Nielsen.

Dudek och Janowski i truppen

Patryk Dudek och Maciej Janowski står tills vidare kvar i Dackarnas trupp.

– Patryk Dudek och Maciej Janowski kommer att stå kvar i truppen tills vidare. Vi får se om vi kommer att ersätta dem senare när ligan kommer igång eller om det kan bli aktuellt att någon av dem kommer in i laget vid något tillfälle, men det får visa sig längre fram, säger Jon Lindberg.

Alla lag som har förare som kontinuerligt kör i polska Ekstraligan kommer att få jättesvårt att få loss dem till matcherna på grund av de stränga coronareglerna som gäller i Ekstraligan.

Presenterade förare sedan tidigare:

* Frederik Jakobsen

* Oliver Berntzon

* Hans Andersen

* Jacob Thorssell

* Joel Kling

* Avon Van Dyck

* Theo Johansson

* Matias Nielsen

TEXT

Conny Blomander

conny@oskarshamns-nytt.se

www.oskarshamns-nytt.se

ARKIVFOTO

Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS