Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Den nya badbryggan i Havslätt i Oskarshamn kostar totalt 20 miljoner kronor: “Landmärke”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMN

Bryggan vid Havslätts badplats i Oskarshamn invigs i morgon, tisdag.

Vad tycker bildningsnämndens ordförande Anton Sejnehed (S) om den?

ON ställer frågan.

”Eftersom det fortfarande är en arbetsplats med tillträdesförbud så har jag inte besökt bryggan än. När jag har sett den på avstånd så tycker jag att det känns bra och som att vi har uppnått det som var syftet, det vill säga en upprustning av badplatsen samtidigt som vi ville skapa en form av landmärke för platsen. Havslätt är den största kommunala badplatsen och vi pekade för ett par år sedan ut i en utvecklingsplan hur vi ville utveckla områden på olika sätt. En ny och större brygga var en utpekad utvecklingsfråga för området. Jag ser fram emot att under morgondagen få besöka bryggan när den öppnas för allmänheten”, skriver Anton Sejnehed i ett mejl.

Hur mycket kostar investeringen, totalt?

”Bryggan är inte slutbesiktigad än och därför är inte investeringsprojektet avslutat. Projektet beräknas dock hålla sig inom tilldelad budget. Budgeten uppgår till totalt 20 miljoner kronor”, svarar Anton Sejnehed.

Hur mycket kostar driften/underhållet per år?

”Drift och underhåll beräknas till cirka 10 000 kronor, därutöver tillkommer kapitalkostnader i form av ränta och avskrivningar”, skriver Anton Sejnehed.

Anton Sejnehed (S)
Anton Sejnehed (S). Foto: Peter A Rosén
+1
11
+1
0
+1
0
+1
7
+1
5
+1
0
+1
56

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS