Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

En oskarshamnare är missnöjd med parkeringstiden på Nygränd

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMN

Oskarshamns kommun har fått in ett e-postmeddelande från en privatperson i Oskarshamn.

“Jag bor på Nygränd. Där parkerar man längs vägen. Eftersom jag bor ganska centralt så använder jag inte bilen varje dag. Jag cyklar till jobbet och så vidare. Men jag behöver fortfarande en bil. Men den får inte stå längre än 24 timmar i sträck längs vägen. Jag försöker tänka på miljön, och även min plånbok, genom att ta cykeln. Men om man ska få ett gäng p-böter för att man försöker göra rätt så får jag börja ta bilen till
jobbet, så att den inte står stilla mer än 24 timmar. För det är billigare att tanka den lilla men onödiga mängden men bensin än att betala
p-böter”, skriver personen ifråga.

TEXT

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

FOTO

FREEPIK

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS