Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

En Ronnebybo är Blekinges senaste spelmiljonär: “Jag blev alldeles skakig”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

SVERIGE

“En Ronnebybo är Blekinges senaste spelmiljonär. Mannen vann nyligen en miljon kronor genom skraplotten SkrapBingo”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

− Jag blev alldeles skakig, berättar vinnaren.

Mannen från Ronneby har för vana att köpa några lotter på lördagarna för att sedan skrapa dessa i lugn och ro hemmavid. Bland skraplotterna är det framförallt SkrapBingo han uppskattar mest.

“Det var otroligt. Jag tittade på lotten gång på gång, det tog lite tid att smälta det hela”

Vinnaren

− Andra lotter går för fort, Skrap-Bingo ger lite mer spänning. Jag brukar sitta och mysa när jag skrapar, berättar vinnaren för Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör.

“Den mysiga känslan övergick dock i något annat när Ronnebybon nyligen skrapade fram en miljon kronor på en SkrapBingo”, skriver Svenska Spel.

− Det var otroligt, jag blev alldeles skakig! Jag tittade på lotten gång på gång, det tog lite tid att smälta det hela, berättar vinnaren.

Vinsten var överväldigande, men än så länge har mannen inte firat miljonbeloppet.

“Jätteglad”

− Jag är jätteglad för vinsten, men jag har inte hunnit tänka så mycket mer ännu. Jag har jobbat på som vanligt och än så länge har jag faktiskt inte berättat för någon om vinsten, fortsätter han.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe var den som fick gratulera Ronnebybon till miljonvinsten.

− Det är inte konstigt att det tar en stund att smälta en vinst på en miljon kronor. Det här är årets första miljonvinst på SkrapBingo och dessutom årets första miljonvinst i Blekinge, berättar han.

Vinstlotten var köpt hos Coop Kallinge.

Vinnaren i Ronneby önskar vara anonym.

Det här är SkrapBingo:

  • SkrapBingo är en av flera olika typer av skraplotter där högsta vinsten är en miljon kronor.
  • Man spelar genom att först skrapa fram ”utropsnummer” överst på lotten för att sedan hitta och skrapa fram motsvarande nummer på bingobrickorna.
  • Fem markeringar i rad ger lägsta vinst på 30 kronor. Markeringar i hela den inre fyrkanten på någon av bingobrickorna ger högsta vinst på en miljon kronor.

Foto: Svenska Spel

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS