Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

En sjuksköterska i Sverige har dött i sviterna av covid-19

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

SVERIGE

En sjuksköterska i Stockholm har avlidit i sviterna av covid-19.

“Sjuksköterskan, som var i 40-årsåldern, ska ha arbetat med att vårda covid-19-sjuka. Enligt uppgifter testades hon positivt i fredags. I går dog hon”, skriver Aftonbladet på torsdagen.

“Sjuksköterskan skrev ett meddelande på Facebook i fredags om att hon och flera kollegor på arbetsplatsen känt sig dåliga och testats för covid-19”, skriver Aftonbladet.

“Be för mig att resultatet är negativt, så vi kan fortsätta att ta hand om dem som behöver oss”, skrev kvinnan på Facebook.

Dog i hemmet

Sjukhuset ifråga bekräftade Aftonbladets uppgifter vid lunchtid på torsdagen.

“Det är med sorg vi kan bekräfta att en sjuksköterska som var covid-19-positiv avlidit. Vi sörjer en uppskattad och skicklig kollega och våra tankar går till sjuksköterskans anhöriga. Sjuksköterskan var sjukskriven för sina covid-19-symptom och avled i hemmet. Den exakta dödsorsaken är inte känd och av hänsyn till den personliga integriteten kommer sjukhuset inte att lämna några ytterligare kommentarer”, skriver en verksamhetschef i en kommentar, enligt Aftonbladet.

TEXT

Peter A Rosén

peter@oskarshamns-nytt.se

FOTO: FREEPIK
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS