Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Ett väldigt viktigt besked för IK Oskarshamn

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMN

På torsdagen kunde IK Oskarshamn gå ut med ett för klubben väldigt viktigt besked.

Samarbetet med huvudpartnern Be-Ge, som har funnits med i både med- och motgång under IKO:s 50-åriga historia, förlängs.

– Det är ingen hemlighet hur viktiga Be-Ge är för regionen och IK Oskarshamn, säger klubbchefen Martin Åkerberg i ett uttalande på IKO:s hemsida, www.ikoskarshamn.se.

”När vi förra året gick upp i SHL var en viktig bit i det stora pusslet att förlänga avtalet med Be-Ge. Sagt och gjort. Avtalet förlängdes och innebar bland annat att Be-Ge Hockeycenter kommer att ha kvar sitt namn fram till sista april 2025. Den del av samarbetet som inte omfattar arenanamnet förlängs årsvis och nu står det klart att Be-Ge fortsätter som huvudpartner ytterligare en säsong, ekonomiskt på samma nivå som tidigare”, skriver klubben på hemsidan.

“Ett glädjebesked”

– Det är ett glädjebesked för alla hockeyintresserade att avtalet nu är på plats. Be-Ge har varit en stor bidragande faktor till att IK Oskarshamn är där vi är idag. Att samarbetet fortlöper på samma nivå som tidigare, trots rådande pandemi, visar styrkan i vår relation, säger Martin Åkerberg till klubbens hemsida.

Be-Ge har varit IKO:s huvudpartner under en längre tid – och koncernen strävar alltid efter att stärka attraktiviteten i, och stoltheten för, regionen. ”Därför är samarbetet med regionens största hockeylag en naturlig byggsten i det arbetet”, står det på IKO:s hemsida.

– Vi är långsiktiga i alla våra relationer, med såväl leverantörer, kunder som anställda. Det är naturligt att vi även är så med IK Oskarshamn. För oss är det viktigt att skapa attraktivitet i Oskarshamn och bidra till något som hela orten drar nytta av och det känner vi att samarbetet med IK Oskarshamn gör, säger Håkan Hjalmarsson, koncernchef i Be-Ge, till IKO:s hemsida.

“Självklart”

– Det är tuffa tider just nu och det hade säkert funnits tusen argument för varför vi inom Be-Ge-koncernen inte skulle fortsätta vara partner till IK Oskarshamn, men vi ser stort värde i samarbetet. Långsiktigheten är enormt viktig för oss, så beslutet att förlänga avtalet var självklart. Man får förbereda sig på ett tuffare år, men vi tror och räknar med ett liv efter coronapandemin, säger Johan Persson, representant för Be-Ge:s ägarfamilj, till IKO:s hemsida.

TEXT

Peter A Rosén

peter@oskarshamns-nytt.se

Be-Ge Hockeycenter i Oskarshamn. FOTO: PETER A ROSÉN
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS