Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY
Evenemangskalender

Vill du publicera ett evenemang gratis i vår kalender? Klicka här för att lägga till ditt evenemang. Vi granskar alla evenemang innan de publiceras och lägger till en passande bild om det saknas. Det kan därför ta någon dag innan evenemanget syns i kalendern. Om du vill uppdatera informationen eller har några frågor är du välkommen att mejla till info@oskarshamns-nytt.se

Loading Events

« All Events

Hockeymorsa, hockeyfarsa

1 oktober | 19:00 - 21:00

195kr
Hockeymorsa, Hockeyfarsa

Tidiga morgnar i en kall ishall – kanske inte de bästa förutsättningarna för en spirande romans, men det är just här, på läktaren, denna romantiska komedi utspelar sig.

Björn och Frida är två rätt ensamma singelföräldrar. Men under barnens hockeyträning möts de och blir förälskade. Björn visar sig vara extremt tävlingsinriktad och tycker att man spelar för att vinna. Frida är mest glad för att hennes son har roligt. I ishallen väcker sporten det absolut värsta och absolut bästa i dem båda. Passion och våld kolliderar i denna gripande föreställning om kärlek – både till varandra, men också till vår älskade sport; ishockeyn.

”Hockeymorsa, hockeyfarsa” är skriven av den kanadensiska dramatikern, filmförfattaren och regissören Michael Melski. Pjäsen blev utnämnd till ”Top Ten Plays of The Year” i Canada och har spelats flitigt i både Canada och i USA.

Föreställningen regisseras av Dennis Sandin som har en lång rad succéer bakom sig på bland annat på Malmö Stadsteater, Uppsala Stadsteater, Kulturhuset Stadsteatern. På Riksteatern regisserade han senast föreställningen ”Vänninan”. På scen ser vi Philip Lithner och Stina Nordberg.

Vid val av priskategori ”Scenpass” ska Scenpasset visas upp vid entrén

Biljetter kan köpas på Nortic, receptionen på Forum Oskarshamn samt i förbutiken på ICA Maxi Oskarshamn.

Details

Date:
1 oktober
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
195kr
Event Category:
Website:
https://nortic.se/ticket/show/209436

Venue

Forum Oskarshamn
Södra Långgatan 15-17
Oskarshamn, 572 55 Sverige
Phone
0491- 158 00
View Venue Website

Organizer

Oskarshamns Teaterförening
Email
teaterforeningoskarshamn@gmail.com