Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY
Evenemangskalender

Vill du publicera ett evenemang gratis i vår kalender? Klicka här för att lägga till ditt evenemang. Vi granskar alla evenemang innan de publiceras och lägger till en passande bild om det saknas. Det kan därför ta någon dag innan evenemanget syns i kalendern. Om du vill uppdatera informationen eller har några frågor är du välkommen att mejla till info@oskarshamns-nytt.se

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Kristdala Marknad

19 juli | 08:00 - 16:00

Gratis
Kristdala Marknad

Kristdala marknad lockar årligen tusentals besökare att fynda bland ditresta och lokala försäljare. Marknaden ligger mitt i Kristdala samhälle och har goda parkeringsmöjligheter i närheten.

Förutom bygdens invånare så kommer det besökare från hela länet men även långväga gäster och turister. Det är en traditionell hemvändardag då släkt och vänner återvänder till bygden. I folkmun kallas marknaden ”Kristdalas nationaldag” och arrangeras alltid den tredje fredagen i juli.

Marknaden erbjuder ett stort urval av försäljare med hantverk, godis, musik, väskor, leksaker, ballonger, blommor, smycken, bröd, kläder, munkar och sockervadd. Allt som hör till en traditionell marknad. Givetvis så finns det flera matvagnar på plats.

Detaljer

Datum:
19 juli
Tid:
08:00 - 16:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://www.kristdalamarknad.se

Plats

Dämmen
Kristdala,

Arrangör

IF Ariel
Telefon
070-657 19 16
E-post
info@kristdalamarknad.se