Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Filmstudion ställer in resten av säsongen

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMN

Filmstudions styrelse meddelade på måndagen att de valt att ställa in resten av säsongen.

Tre filmer kvarstod på vårens program.

“Tyvärr anser vi i styrelsen att resten av vårens filmer måste ställas in. Vi tackar alla medlemmar för ert intresse och hoppas kunna välkomna er tillbaka till hösten. ” skriver Filmstudions ordförande Helena Flohr i ett meddelande på filmklubbens sociala medier.

Filmstudion valde initialt att skjuta upp terminens sista tre filmer på grund av Corona-viruset men nu väljer filmklubben att ställa in helt. På programmet kvarstod den Oscarbelönade filmen “Jojo Rabbit”, dokumentären “Apollo 11” och den argentiska filmen “Wild Tales”.

Vad som händer framöver är i dagsläget oklart men i meddelandet uppmanar Helena Flohr medlemmarna att spara sina medlemskort.

“Vi hoppas kunna ge er kompensation för de filmer ni missade nu.”

Filmstudion visar sina filmer på Sagabiografen.
FOTO: PIERRE STJERNFELDT

FAKTA / FILMSTUDION

Filmstudion är det äldsta och ännu så länge vanligaste sättet att ge komplement till den kommersiella filmrepertoaren på bio. Den första svenska Filmstudion bildades i Stockholm 1926.

Filmstudion i Oskarshamn har ca 270 medlemmar och visar sju filmer varje vår och sju filmer varje höst. Filmerna visas i salong 1 och 2 på Sagabiografen.

TEXT

ANNICKA GUNNARSSON

annicka@oskarshamns-nytt.se

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS