Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

“För oss sverigedemokrater är det självklart att Oskarshamns sjukhus ska fortsätta att utvecklas”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMN

– För oss sverigedemokrater är det självklart att Oskarshamns sjukhus ska fortsätta att utvecklas. Sjukhuset ska få de resurser som det behöver, säger Michael Erlandsson, ledamot i regionfullmäktige, efter onsdagens besök på lasarettet.

Han var där tillsammans med Leif Axelsson, Sverigedemokraternas gruppledare i Oskarshamns kommun, och Claus Zaar, sverigedemokrat och ledamot i hälso- och sjukvårdsberedningen i Region Kalmar län.

Trion besökte verksamheterna och träffade sjukhuschefen Christer Svensson.

– Både verksamhetschefer och medarbetare vid Oskarshamns sjukhus gör ett storartat arbete för att utveckla Oskarshamns sjukhus. Arbetet med att minska beroendet av dyra hyrbolag och de framgångar man nått med detta imponerar, säger Leif Axelsson.

“Sverigedemokraterna tycker att det är mycket glädjande att sjukhuset har väldigt goda resultat samt att det ligger i topp i Sverige inom flera områden. Särskilt ortopedin har visat sig vara mycket framgångsrik med att helt och hållet få bort vårdköerna. I dagsläget behandlar man patienter från Kalmar och Västerviks sjukhus – och även patienter från andra län”, skriver partiet i ett pressmeddelande.

– Vår upplevelse är att personalen på Oskarshamn sjukhus har byggt upp en kultur och laganda som uppmanar till patientfokus och hög kvalité i vården. Från verksamheten lyfter man patientens behov och vikten av att medarbetarna mår bra för att patienten ska få en säker vård, säger Claus Zaar.

Sverigedemokraterna ser Oskarshamns sjukhus som ett föregångsexempel och partiet anser att många mervärden kan fås genom att sprida sjukhusets arbetssätt till övriga sjukhus i länet.

Foto: Sverigedemokraterna

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS