Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Förbannad Oskarshamnsbo: “Vad fan gör ni?”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMN

“Vad fan gör ni?”

Den frågan ställer en “rent ut sagt förbannad Oskarshamnsbo” i ett klagobrev till kommunen.

Personen ifråga är rejält missnöjd med parkeringssituationen i Oskarshamn.

“I höstas fick jag en parkeringsbot på 400 kronor, men nu kostar det 800 kronor. Hur fan förklarar ni att ni dubblat avgiften? Speciellt nu i coronatider, då folk blir av med jobb och permitteras. Och vad fan gör ni med parkeringsmöjligheterna för övrigt i Oskarshamn?”, står det i brevet som har landat hos tekniska kontoret.

Brevskrivaren berättar att hen brukar parkera på Allévägen.

“Jag hyr hos Byggebo och de har i stort sett inga parkeringsplatser som man kan hyra. Det gick inte ens att ställa sig i kö. Det är fullt längs med Allévägen, Trastvägen och, ja, längs med alla vägar, nästan, från kyrkan ända ut till Köpmangatan. Ibland är det helt fullt, och då måste man parkera väldigt långt bort.”

“Runt hela jävla kvarteret”

“Och nu ska ni gräva runt hela jävla kvarteret. Massor av parkeringsplatser försvinner.  Efter massa letande ser jag att ni hänvisar till att man kan parkera vid Arena Oskarshamn.  Så man ska behöva gå i tio minuter till och från bilen, som man måste använda dagligen.”

Personen påpekar att drygt 20 parkeringsplatser påverkas av den nuvarande avstängningen.

“Nu jävlar lappar ni”

“Men ni ska väl gräva mer, ser man på märkningen på gatorna runtomkring. Ska alla parkera vid Arena Oskarshamn? Är det inte tillräckligt fullt där? På grund av den rådande parkeringsbristen i området parkerar väldigt många lite för nära korsningar, med mera, och ytterst sällan får de någon parkeringsbot. Förutom nu. Nu jävlar lappar ni helt plötsligt, när ni också tar bort parkeringsmöjligheterna! Hur länge ska grävandet pågå?”, undrar brevskrivaren.

TEXT

Peter A Rosén

peter@oskarshamns-nytt.se

Allévägen, Oskarshamn. FOTO: PETER A ROSÉN
Grävjobb på Allévägen i Oskarshamn. FOTO: PETER A ROSÉN
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS