Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Glädjeyra när Postkodlotteriet överraskade med vinstcheckar á 100 000 kronor

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

TIMMERNABBEN

Under tisdagen överraskades vinnare av Postkodlotteriets Fredagschansen i Timmernabben. Det är totalt 14 vinnare som tillsammans har 21 lotter vilket innebär en total vinstsumma om 2,1 miljoner till lottköpare som har postkoden 384 72 OI.

Postkodlotteriets vinstutdelare Jesper Blomqvist var på plats med tv-teamet i Timmernabben på tisdagen för att överraska några av vinnarna. Inslaget kommer att sändas i Postkodlotteriets tv-program Postkodmiljonären med Sommarvinnare i TV4 fredagen den 19 juli.

Jesper Blomqvist i Timmernabben för att överraska vinnare
Jesper Blomqvist i Timmernabben för att överraska vinnare. Foto: Stefan Jerrevång

Livräddare med vinstlott

En av vinnarna i Timmernabben som överraskades av Jesper Blomqvist och tv-teamet är Peter Lindqvist, 53 år. Peter Lindqvist har varit med i Postkodlotteriet i 6 år och har tidigare vunnit handdukar och glas. Han driver ett företag som levererar timmer till möbelsnickare och liknande. På fritiden spelar han golf och är med i Svenska Sjöräddningssällskapet.

Peter Lindqvist får blommor av Jesper Blomqvist
Peter Lindqvist får blommor av Jesper Blomqvist. Foto: Stefan Jerrevång
Peter Lindqvist hoppar från livräddningbåten med sina blommor
Peter Lindqvist hoppar från livräddningbåten med sina blommor. Foto: Stefan Jerrevång
Peter Lindqvist i havet med sina blommor
Peter Lindqvist firar vinsten i havet med sina blommor. Foto: Stefan Jerrevång

Vinstbesked

De 14 lyckliga vinnarna med postkod 384 72 OI i Timmernabben, som får 100 000 kronor per lott, kommer att få sitt vinstbesked via post inom de närmsta veckorna.

“De kan också se sin vinst på postkodlotteriet.se i inloggat läge från och med fredag den 19 juli kl. 08.00 – det betyder alltså att vinsten inte kommer att synas för vinnarna förrän då”, säger PR-koordinatorn Isabel Kitzler Hallqvist.

FAKTA / POSTKODLOTTERIET

Svenska Postkodlotteriet är Sveriges största lotteri. Sedan starten 2005 har Postkodlotteriet genererat 15,5 miljarder kronor till ideella organisationer – tack vare alla som köpt lotter. Samtidigt har över 1 600 vinnare blivit miljonärer. Postkodlotteriet står dessutom bakom flera populära tv-program, till exempel Postkodmiljonären och Drömpyramiden.

Foto: Stefan Jerrevång

+1
12
+1
4
+1
5
+1
6
+1
1
+1
2
+1
9

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS