Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Gudrun Brunegård (KD): “Intressanta dagar framför oss”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

LÄNET

– En historisk dag. Med anledning av misstroendeomröstningen samlades hela den kristdemokratiska riksdagsgruppen och riksdagens 349 ledamöter och röstade bort statsminister Stefan Löfven.

– Kristdemokraterna är en röst för alla dem som inte har någon röst. Den som väntar på vård, i ett föråldrat system. Den äldre som väntar på en plats på ett äldreboende som inte byggts. De 500 000 som fastnat i arbetslöshet som är bland Europas största. Den som drabbats av gängvåldet och kriminalitet. Allt detta har förvärrats under regeringen Löfven.

– Vårt vallöfte 2018 var att byta ut Stefan Löfven som statsminister. Nu har vi ett nytt läge. Flera partier har förändrat position under den tid som gått. Nu har vi intressanta dagar framför oss, att se vad dessa positionsförflyttningar står för.

– Vårt mål är en borgerlig regering med Ulf Kristersson (M) som statsminister. Kommer de närmaste dagarnas händelser leda till ett extraval är Kristdemokraterna redo. Vi har ett utgångsläge som är det dubbla gentemot motsvarande tid före valet 2018 och vårt parti är känt för att göra bra valrörelser.

Foto: Sveriges Riksdag

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS