Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

HALLÅ TRAFIKANT! Nästa vecka kommer polisen att ha fler hastighetskontroller än vanligt

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

LÄNET

“Nästa vecka, vecka 38, fokuserar polisen i kommunerna Oskarshamn, Mönsterås, Högsby, Hultsfred, Vimmerby och Västervik på den nationella trafikveckan”, skriver polisen i ett pressmeddelande.

”Denna gång med inriktning på hastighet precis som förra. Vi kommer ha fler hastighetskontroller än vanligt och vi kommer skriva hastighetsböter redan från 6km/h för fort. Syftet med vårt trafikarbete är att sänka medelhastigheten på våra vägar och därigenom få ned antalet dödade och svårt skadade i trafiken. Vi kommer ha kontroller både dagar, kvällar och nätter. Det bästa hade varit om vi inte hade behövt skriva en enda ordningsbot men ser vi historiskt så kommer vi antagligen skriva uppemot 250 hastighetsböter i LPO Västervik under aktuell vecka. För första gången kommer vi gemensamt och samordnat jobba med de resurser vi har i hela lokalpolisområdet samtidigt mot målet att sänka medelhastigheten. Håll hastigheten och använd bötespengarna till något roligare”, skriver Fredrik Westerholm, trafikansvarig LPO Västervik.

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
22
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS