Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Halloweenparad – en av alla aktiviteter för barn och ungdomar under höstlovet

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMN

Under höstlovet vecka 44 är det dags för Höstkul, ett program där Oskarshamns kommun samlar avgiftsfria aktiviteter för barn och unga. Det erbjuds aktiviteter för barn och unga mellan 6 och 15 år, alla dagar i hela kommunen. Det blir allt från ridning och tennis till pyssel och Halloweenparad. 

Oskarshamns kommun har i många år arrangerat avgiftsfria sommarlovsaktiviteter för barn och unga. Martina Berggren, ungdomssamordnare, är en av dem som arbetat fram programmet.

 – I år arrangerar vi även Höstkul med roliga och avgiftsfria aktiviteter för barn och ungdomar mellan sex och femton år. Vi satsar i år både egna medel och de pengar som regeringen har gett kommunen för att skapa aktivitet. Aktiviteterna sker i samverkan med föreningsliv och näringsliv och en arbetsgrupp med medarbetare från fritidskontoret och kulturkontoret har arbetat med höstlovsprogrammet, säger Martina Berggren.

Avgiftsfria aktiviteter

Läslovsprogrammet innehåller en blandning av kulturella och idrottsliga prova-på aktiviteter, som bland annat skaparverkstad, Hip hop, ridning, halloweendisco, berättelseworkshop, tennis och pickleball.

 – Avgiftsfria aktiviteter är viktiga. Det bidrar till att alla barn och unga får möjlighet till ett läslov fullt med aktiviteter. Kommunens arbetsgrupp har fått ihop ett riktigt bra program med stor variation och bredd, något för alla helt enkelt, säger Anton Sejnehed (S), bildningsnämndens ordförande.

Alla aktiviteter är anpassade efter de restriktioner som råder och genomförs på ett smittsäkert sätt.

Fullständigt program med aktiviteter finns på kommunens webb: www.oskarshamn.se/hostkul

Foto: Freepik

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS