Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Hassan vann på Triss: Ska köpa en ny bil

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

SVERIGE

“Torsdagens Trissgäst i TV4 Nyhetsmorgon var Hassan från Örebro. Med sig från tv-studion fick han en vinst på 250 000 kronor, en summa som bland annat ska gå till en ny bil”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

“Samtidigt som lönen kom in på kontot för de flesta fyllde Hassan från Örebro på med ett extra tillskott på en kvarts miljon kronor genom Triss i tv. Resan mot vinsten tog sin början då han handlade på Willys Örebro Västhaga för några veckor sedan”, skriver Svenska Spel.

Triss-vinnare
Hassan. Foto: Svenska Spel

“Jag köpte en Triss som jag brukar göra och skrapade den i butiken. När jag fick tre tv-rutor förstod jag att det var en storvinst, det kändes jättebra”

Hassan

− Jag köpte en Triss som jag brukar göra och skrapade den i butiken. När jag fick tre tv-rutor förstod jag att det var en storvinst, det kändes jättebra! berättar Hassan.

“Han åkte hem med lotten och ringde direkt till sin systerson för att be om hjälp med det praktiska kring vinsten. Några veckor senare begav sig de båda till Stockholm och TV4 Nyhetsmorgon där vinstsumman skulle fastställas. I direktsändningen skrapade Hassan fram en vinst på 250 000 kronor”, skriver Svenska Spel.

− Vinsten ska vi använda så att familjen kan må bra och så ska vi köpa en ny bil, berättar en glad vinnare.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe fanns med Hassan under morgonen.

− Örebro har haft gott om tur under 2023. Hassan är den fjärde örebroaren som skrapar fram en storvinst i Nyhetsmorgon hittills under året, säger han.

Se Hassan skrapa fram vinsten här.

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS