Hemmastarka OAIK går för vinst

Hemmastarka OAIK går för vinst

2021-04-16 0 av Thomas Wennerklint
 

OSKARSHAMN

INFÖR

Ettan Södra, omgång 3

Oskarshamns AIK – Torns IF

Arena Oskarshamn

Lördag 17 april 15.00

OSKARSHAMN

Förra helgens förlustmatch (0-1) borta mot Qviding är lagd till handlingarna och nu ser Oskarshamns AIK fram emot hemmamatchen mot Torns IF.

– Vi kom inte upp i nivå mot Qviding, men vi vet vad vi kan och går för tre poäng, säger OAIK:s assisterande tränare Ardi Ajeti.

Matchen mot Qviding slutade i en sur förlust och huvudtränare Agim Hasani var besviken efter slutsignalen. Hur har ni pratat ner den matchen?

– Det var en jämn match och det är ju lite av ett slumpmål som kommer till efter ett inkast där vi tappar markering som vi faller på. Med lite distans så tycker vi väl inte att vi förtjänade att förlora, men samtidigt kom vi inte upp i den nivå vi hade i premiären mot Utsikten.

– Nu har vi lämnat Qviding bakom oss och vi vet att vi kan mycket bättre. Vi går för seger mot Torn, säger Ardi Ajeti.

Lundalaget Torn var ju i serien även förra året, vad säger du om dem?

– Det är ett lite lurigt lag som fått in mer fysik i år. Ett bra lag som börjat fint med fyra poäng på de inledande två matcherna. Men vi är starka på hemmaplan, det har vi visat både mot Utsikten och mot de allsvenska lagen i cupen, så kommer vi upp nivå så får Torn det jobbigt om de ska slå oss.

Hur ser det ut med startelvan?

– Vi har faktiskt inte spikat startelvan ännu, vi har lite funderingar, men det behåller vi för oss själva.

– Det är ett par förändringar i truppen jämfört med Qviding. Hampus Svensson är tyvärr inte med, men Pontus Fredriksson är glädjande nog tillbaka. Sedan utgår också målvakten Mustaf Yuusuf och in kommer Michael Hartmann.

OAIK:s trupp mot Torn:

  • Målvakter: Gustav Nyberg, Michael Hartmann
  • Utespelare: Malte Persson, Anton Agebjörn, Albin Olsson, Anton Ekeroth, Filip Jägerbrink, Luka Dobrijevic, Flamur Dzelili, Zakaria Sawo, Sadmir Zekovic, Oskar Stejdahl, Pontus Fredriksson Marcus Mikhail, Kgotso Masangane, Samuel Östlund, Johan Arvidsson

ARKIVFOTO

THOMAS WENNERKLINT