Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Smålänning en av 30 Lottospelare som blev miljonär i helgen: “Nu väntar gratulationssamtal”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

“I samband med lördagens Lottodragning avgjordes extradragningen Andra Chansen. 30 Lottospelare från Trelleborg i söder till Umeå i norr drogs som vinnare till en miljon kronor vardera”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

− Vilket miljonregn med 30 nya Lottomiljonärer! Nu väntar några av vinnarna ett gratulationssamtal från tennislegendaren Jonas Björkman eller skidproffset Jonna Sundling, säger Emmy Altemyr, kommunikatör på Svenska Spel Tur.

“Under lördagskvällen avgjordes Lottos extradragning Andra Chansen. Alla som spelat Lotto med Joker det senaste halvåret var automatiskt med i dragningen och hade chans att vinna. 30 vinnare runt om i Sverige drogs slumpmässigt och vann en miljon kronor vardera”, skriver Svenska Spel.

“Helt fantastiskt”

– Grattis till alla nyblivna Lottomiljonärer! Det är helt fantastiskt att kunna ge ut så många miljonvinster till vinnare runt om i landet samtidigt. Extra roligt är det att se att vinsten kan ges till spelrader som tidigare inte gett någon vinst, tala om att få en andra chans, säger kommunikatör Emmy Altemyr.

Här är orterna där vinnarna i Andra Chansen bor:

Enköping
Falun
Göteborg*2
Hägersten
Hässleholm
Hörby
Jönköping
Landvetter
Lidköping
Nacka
Norrköping
Norsborg
Partille
Skara
Skurup
Sollentuna
Stockholm*2
Stockholm, andelsspel online
Svenljunga
Södertälje
Sölvesborg
Trelleborg
Uddevalla
Umeå
Vara kommun
Växjö
Åtvidaberg
Öckerö kommun, andelsspel

Nu väntar alla vinnare en glad överraskning när de kommer kontaktas och gratuleras till miljonvinsten.

– Om du bor på någon av dessa platser och vet med dig att du har spelat på Lotto det senaste halvåret kan det vara bra att ha telefonen nära till hands. Ett glatt samtal kan nämligen vänta från tennislegendaren Jonas Björkman eller skidproffset Jonna Sundling som gratulerar några av vinnarna i Andra Chansen under lördagskvällen, säger Emmy Altemyr.

“Under lördagskvällen lyckades också en Lottospelare pricka in sju rätt på Lotto 2 och en vinst på drygt 1,6 miljoner kronor. Den nyblivna Lottomiljonären finns i Trosa kommun och väntar även den vinnaren ett glatt samtal från Svenska Spel Tur”, skriver Svenska Spel.

Rätt rad Lotto 2, lördagen den 27 april 2024: 9 – 10 – 15 – 21 – 22 – 23 – 31

Med tilläggsnummer: 8 – 11 – 18 − 20

Så fungerar Andra chansen:

• Andra Chansen-dragningen görs två gånger om året. Under 2024 sker det den 27 april och 26 oktober.
• Under dragningen dras 30 slumpade chanser som vinnare till en miljon kronor vardera.
• Varje spelad Lottorad på Lotto 1 & 2 med Joker, under perioden 29 oktober till och med 27 april, skapar en Andra Chans att bli miljonär. Chanserna skapas oavsett om du vinner eller inte på Lotto och Jokerdragningarna.

Genrebild: Svenska Spel

+1
2
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS