Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

IK Oskarshamns klubbdirektör Johan Göransson om spelaren Viktor Lodin: “Tidigare problematik”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMN

“Med anledning av att vår spelare Viktor Lodin just nu upplever att en obehaglig ryktesspridning pågår i sociala medier och i direkta kontakter kommer här ett uttalande från Viktor och IK Oskarshamn”, skriver IKO på sin hemsida på fredagen.

”Händelserna som berörs ligger i Viktors tidigare problematik, vilken IK Oskarshamn kände till vid rekryteringen av Viktor. Viktor har genomgått behandling och har tillsammans med IK Oskarshamn gått in i ett samarbete där vi har en plan som ska säkerställa att Viktor även fortsatt ska vara frisk och jobba för en positiv framtid både som person och hockeyspelare. Både Viktor och klubben är överens om vilka regler och värderingar som gäller i samhället och i IK Oskarshamn. Båda parter är fast beslutna att leva efter dessa”, säger Johan Göransson, klubbdirektör i IK Oskarshamn.

”Jag hoppas nu att kunna se framåt med positiva känslor och att jag kan vara en förebild för andra människor som har gått eller går genom en beroendeproblematik eller av någon annan anledning behöver en andra chans och som tar vara på sin nya möjlighet”, säger Viktor Lodin.

“IK Oskarshamn och Viktor ber ödmjukt om att Viktor ska lämnas i fred så att han får bästa möjligheten att kunna prestera på sitt jobb. Tack för visad förståelse”, skriver IKO.

+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS