Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

IK Oskarshamns klubbdirektör Johan Göransson om spelaren Viktor Lodin: ”Tidigare problematik”

ANNONS

OSKARSHAMN

”Med anledning av att vår spelare Viktor Lodin just nu upplever att en obehaglig ryktesspridning pågår i sociala medier och i direkta kontakter kommer här ett uttalande från Viktor och IK Oskarshamn”, skriver IKO på sin hemsida på fredagen.

”Händelserna som berörs ligger i Viktors tidigare problematik, vilken IK Oskarshamn kände till vid rekryteringen av Viktor. Viktor har genomgått behandling och har tillsammans med IK Oskarshamn gått in i ett samarbete där vi har en plan som ska säkerställa att Viktor även fortsatt ska vara frisk och jobba för en positiv framtid både som person och hockeyspelare. Både Viktor och klubben är överens om vilka regler och värderingar som gäller i samhället och i IK Oskarshamn. Båda parter är fast beslutna att leva efter dessa”, säger Johan Göransson, klubbdirektör i IK Oskarshamn.

”Jag hoppas nu att kunna se framåt med positiva känslor och att jag kan vara en förebild för andra människor som har gått eller går genom en beroendeproblematik eller av någon annan anledning behöver en andra chans och som tar vara på sin nya möjlighet”, säger Viktor Lodin.

”IK Oskarshamn och Viktor ber ödmjukt om att Viktor ska lämnas i fred så att han får bästa möjligheten att kunna prestera på sitt jobb. Tack för visad förståelse”, skriver IKO.

+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS