Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

IK Oskarshamns poängstarka forward Fredrik Olofsson utsedd till Månadens Spelare

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

SVERIGE

IK Oskarshamns poängstarka forward Fredrik Olofsson fick juryns röster och är Månadens Spelare i SHL i januari. Han tilldelas också Hejapriset av Svenska Spel och skänker 10 000 kronor till klubbens flickverksamhet. Det framgår av ett pressmeddelande från Svenska Spel på fredagen.

– Det känns jättebra! Det är kul att få uppmärksamhet för sitt spel. Mycket av min framgång kommer ifrån Patrik Karlkvist och Kim Rosdahl, så dom får jag tacka! Även ledarstaben och Fröberg förtjänar ett tack för hur dom hjälper mig.

IKO på sjätteplats i SHL

Det har hackat lite i maskineriet för Oskarshamn . Laget har vunnit 3 av sju matcher på det nya året och parkerar just nu på en sjätteplats i SHL. Framåt handlar det mycket om trion Fredrik Olofsson, Patrik Karlkvist och Kim Rosdahl.

– Det har varit bra för mig. Jag känner att jag bygger vidare på det jag påbörjade förra året och känner fortfarande att jag har mer att ge. Och laget har gått bra. Vi har många grejer som vi vill finslipa så klart, men vi gillar den resan vi gör och fortsätter att jobba varje dag för att bli bättre. Det gäller att hålla humöret uppe när det är så många matcher. Harmonin i omklädningsrummet är otroligt viktigt framöver!

Du får också huvudsponsorn Svenska Spels Hejapris på 10 000 kronor, vart går pengarna?

– Jag har valt att ge pengarna till IK Oskarshamns flickverksamhet. Flickornas hockey i området växer och Arsi Piispanen gör ett jättebra jobb med vår ungdomsverksamhet på båda pojk- och flicksidorna. Det är viktigt för mig att båda sidorna av sporten vi älskar växer. Jag vet att det kommer leda till gott! Tack!

FAKTA / MÅNADENS SPELARE

Svenska Spel och SHL utser varje månad Månadens Spelare.

Juryn består av representanter från Svenska Spel, SHL och media.

Foto: Pierre Stjernfeldt

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS