Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

IKO: Målvakten Richard Bachman får vila i en vecka

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMN

Det lär dröja någon vecka innan IK Oskarshamns-målvakten Richard Bachman är tillbaka mellan stolparna i SHL. Det säger han till www.ikoskarshamn.se.

Det var i början av lördagens match, borta mot Djurgården, som Richard Bachman sträckte sig så pass illa att han tvingades kliva av. I en intervju med IK Oskarshamn säger han att han förmodligen kommer att vara tillbaka i spel om ungefär en vecka.

IKO lånar återigen in Karlskronas målvakt Marcus Hellgren. Därmed har Oskarshamnstränaren Per-Erik ”Perra” Johnsson tillgång till två målvakter, sju backar och 13 forwards, som det ser ut i skrivande stund.

Målvakten Tex Williamsson är på väg tillbaka från sin hjärnskakning. Om allt går enligt planerna, så ser han ut att kunna vara tillbaka på måndag nästa vecka.

På tisdagskvällen möter IK Oskarshamn Örebro på hemmais.

“Tar ny sats”

– Vi tar ny sats, säger ”Perra” Johnsson till ikoskarshamn.se.

IKO har elva förluster i följd och laget förbereder sig nu inför kvalspelet. Det återstår att se vilket av de allsvenska topplagen IKO får möta i bäst av sju fighter.

Efter mötet med Örebro är det bara fyra matcher kvar av grundserien: HV71 (borta på torsdag), Rögle (hemma på lördag), Brynäs (hemma nästa tisdag) och Linköping (borta nästa torsdag).

TEXT

Peter A Rosén

peter@oskarshamns-nytt.se

Målvakten Richard Bachman. FOTO: IK OSKARSHAMN
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS