IKO:s målvakt Joe Cannata skadad i bortamatchen mot Linköping: Fick hjälpas av isen

LINKÖPING/OSKARSHAMN

Linköping gjorde 1–0 efter drygt två minuter i den första perioden hemma mot IK Oskarshamn på onsdagskvällen.

Sekunden senare krockade IKO-backen Robin Norell, vars felpass ledde fram till LHC:s ledningsmål, med målvakten Joe Cannata, som fick hjälpas av isen.

Det såg inte bra ut. Han haltade i båset.

I en C More-intervju mellan första och andra perioden sa IKO-tränaren Martin Filander att det rör sig om ”underkroppsproblematik”. Positivt i alla fall att det inte handlar om en huvudskada, konstaterade Filander.

Tim Juel ersatte Joe Cannata mellan stolparna.

Och han storspelade sannerligen.

IKO vann med 4-2.

Cam Brace gjorde 1–1-målet i första perioden.

Antti Suomela petade in 2-1 i mellanakten.

Jiri Smejkal lyfte in 3-2 i tredje perioden.

Ahti Oksanen skickade in 4-2 i tom kasse, då LHC hade plockat ut målvakten i jakten på en kvittering.

Arkivfoto: Peter A Rosén