Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Insändare: “Detta är ett hån”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

INSÄNDARE

Hur tänker man?

Först investeras miljoner på fotbollsanläggningen på Nynäs (vet inte hur mycket som är kommunala pengar av det).

Sedan går ansvariga politiker i Mönsterås kommun ut och aviserar att upp till två-tre anläggningar i kommunen kan komma att stängas.

“Ett hån”

Detta är ett hån mot övriga föreningar och orter i kommunen!

Högsby kommun – med mindre skatteunderlag – har idrottsplatser i Högsby, Ruda, Fågelfors, Fagerhult, Berga och Långemåla.

Borde finnas arbetsbeskrivning för politiker, tjänstemän och nämnder i kommunen, där det klargörs att det finns ett ansvar för hela kommunens framtid och välbefinnande och att det inte stannar vid köpingen med närområde.

Det har varit tuffa tider för både hushåll och kommuner, men nu verkar inflationen avta, räntorna gå ner och vi får tro att elen inte når samma skräcknivåer igen.

När det gäller vård och omsorg handlar det om vilken nivå kommunen ska hålla – och jag tror inte att vi ligger i topp, så det finns bara inget utrymme för besparingar…

“Halva Parkskolan står ledig”

Se i stället till att rida ut stormen utan att riva hela samhällsstrukturen genom att vänta med att bygga hälsocentral och ny skola i Mönsterås tills ekonomin är ifatt.

Halva Parkskolan står ledig…

Man måste kunna flytta om pengar i svåra situationer, så man inte åstadkommer skador som inte går att reparera och kommer att kosta kommunen så mycket, mycket mer genom följdeffekter i framtiden.

Tomas Norén

Foto: Freepik

+1
29
+1
0
+1
2
+1
5
+1
1
+1
0
+1
3

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS