Johannes Salmonsson fortsätter i IK Oskarshamn

2020-04-01 0 av Peter A Rosén

OSKARSHAMN

Johannes Salmonsson, som gjorde 13 mål och totalt 24 poäng under den gångna SHL-säsongen, stannar kvar i IK Oskarshamn.

Han har skrivit på ett tvåårskontrakt.

Det skriver IK Oskarshamn på sin hemsida, www.ikoskarshamn.se.

– Jag och familjen har trivts hur bra som helst i Oskarshamn och jag gillar hur föreningen tänker inför framtiden. Vi får in nya tränare (Martin Filander och Jeff Jakobs) och känslan jag fick efter vårt samtal för ett par veckor sedan är att vi kommer att kunna bygga ett stabilt lag. Nu vill vi etablera oss. Eller jag vill inte säga etablera oss. Vi är på en resa där vi vill åstadkomma något extraordinärt och kämpa för att spela en förlängd säsong – åt rätt håll då, vill jag säga, säger Johannes Salmonsson till IKO:s hemsida.

TEXT

Peter A Rosén

peter@oskarshamns-nytt.se

Johannes Salmonsson. FOTO: PIERRE STJERNFELDT