Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Ung man från Kalmar skrapade miljonvinst på Triss: Nu ska drömhuset köpas

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

LÄNET

En man i 20-årsåldern, med adress i Kalmar, blev Trissmiljonär efter att han skrapade fram tre miljonsymboler på en Trisslott. Nu vill han köpa hus tillsammans med sin sambo, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

“Det var nyligen som en man från Kalmar skrapade fram en miljonvinst på sin Trisslott. Det var i samband med att han beställt pizza som han passade på att köpa två Tisslotter. En av lotterna visade sig vara en miljonvinst.”

Förverkligar dröm

– Jag skrapade fram vinsten tillsammans med min sambo. Hon såg först inte att vi hade vunnit så jag visade lotten för henne igen och vi båda blev chockade men väldigt glada, berättar vinnaren.

“Mannen flyttade från Rumänien till Sverige för ungefär ett halvår sedan och har sedan några år tillbaka drömt om att köpa hus”, skriver Svenska Spel.

– Jag har sedan några år tillbaka drömt om att köpa hus där jag kan bo tillsammans med min familj. Nu när vi vunnit på Triss kan jag förverkliga denna dröm, berättar Kalmarbon.

Firade med pizza

Innan det blir en husflytt firades självklart vinsten.

– Jag och min sambo firade vinsten på liknande sätt som när vi skrapade fram den, med pizzamiddag och familj, berättar den nyblivna miljonären.

Liv Ceder, kommunikatör på Svenska Spel Tur, fick nöjet att ringa och gratulera Kalmarbon till vinsten.

Mannen blir årets tredje miljonvinnare på Triss från Kalmar län.

– Så roligt att få ringa och gratulera till en miljonvinst direkt på skrapet av en Trisslott. Hoppas vinnarna hittar sitt drömhus, säger Liv Ceder.

Den vinnande lotten var köpt på Coop Norrliden.

Fakta / Triss

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Genrebild: Svenska Spel

+1
7
+1
8
+1
4
+1
2
+1
1
+1
1
+1
6

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS