Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Klagomål: “Inte trevligt att vandra runt på en ö där det flyger runt toalettpapper överallt”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMNS KOMMUN

”Ligger på Kiddeholmen och konstaterar till min besvikelse att utedasset är stängt. Tråkigt att ni inte har kunnat kommunicera ut detta bättre. Vi väljer nämligen bara naturhamnar med fungerande utedass och hade därför valt bort er kommun om vi hade fått kännedom om detta tidigare. Enligt både Skippo och Hamnguiden finns utedass på Kiddeholmen. Det är inte heller trevligt att vandra runt på en ö där det flyger runt toalettpapper överallt, en direkt följd av den okommunicerade nedstängningen”, skriver en person i ett mejl till fritidskontoret i Oskarshamns kommun.

”Sjöfartsverkat kontaktades den 13 juni 2023, då vi meddelade att toaletterna på Måseskär, Kiddeholmen och Fläsko har stängts. Jag har kontaktat Skippo och Hamnguiden idag och bett dem ta bort toaletterna från deras tjänster. Har du fler förslag gällande förbättrad kommunikation (kommunikationskanaler) så tar vi gärna emot förslag”, skriver Olof Eriksson, anläggningschef på fritidskontoret, i ett svar.

Genrebild: Freepik

+1
6
+1
0
+1
2
+1
7
+1
3
+1
2
+1
33

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS