Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

KLART: Oskarshamnstjej uppträder för kungaparet

ANNONS

OSKARSHAMN

Som en del av kungens firande av 50 år på tronen besöker kungaparet Sveriges 21 län under året.

”Tisdagen den 16 maj är det dags för besöket i Kalmar. Då kommer bland annat Mollie Minott, 27-åring från Oskarshamn (ursprungligen från Fårbo), att uppträda på Stortorget för både kungaparet och allmänheten”, skriver länsstyrelsen i ett pressmeddelande på fredagen.

”Det är kungaparet som har önskat att få möjlighet att möta länens invånare under ett publikt evenemang. Så på programmet står bland annat en gående kortege mellan Larmtorget och Stortorget samt en timmes underhållning på Stortorget. Förutom Mollie Minott deltar bland annat Hemvärnets musikkår och en kör med 50–60 barn och ungdomar från Kulturskolan i Kalmar.”

”Mollie Minott, som kommer från Oskarshamn, skapar indie/pop-baserad musik med retro undertoner. Karriären startade redan som 15-åring då hon sjöng megahiten ”You´re Beautiful” ihop med världsartisten James Blunt i nationell TV. Några år senare stod hon som tvåa i Sveriges största underhållningsprogram ”Idol”. I år släpper hon sitt efterlängtade debutalbum. På Stortorget kommer hon bland annat att framföra den första singeln ”Show med” från skivan”, skriver länsstyrelsen.

”Det detaljerade programmet är inte klart än, men här hittar ni de övergripande programpunkterna:

Var med och fira kungens 50 år på tronen | Länsstyrelsen Kalmar (lansstyrelsen.se).”

Foto: Pressbild/länsstyrelsen

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS