Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Kommunalrådet i digitalt möte med Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Under onsdagen deltog kommunalrådet och kommunstyrelsens ordförande Andreas Erlandsson (S) i ett digitalt möte med Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel.

Det skriver Oskarshamns kommun i sina sociala medier och skriver följande om mötet på sin Facebook-sida:

”Idag har Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel haft ett digitalt möte med kommunstyrelsens ordförande Andreas Erlandsson. Mötet kretsade mycket kring läget i Oskarshamns kommun med anledning av pandemin. Andreas berättade bland annat om hur kommunen arbetat med olika typer av insatser för att stötta det lokala förenings- och näringslivet, något som imponerade på Kronprinsessparet.”

”Kronprinsessparet var också intresserade av att höra mer om framtiden och läget framåt. Andreas berättade att han ser ljust på framtiden för Oskarshamns kommun. Kommunen ökar i befolkning och behöver i och med det göra olika investeringar, bland annat i skolan. Andreas informerade dessutom om vikten av ett beslut i slutförvarsfrågan.”

”Kronprinsessparet, som berättade att de hade besökt både Blå Jungfrun och Besväret, avslutade mötet med att önska kommunen lycka till i det fortsatta arbetet.”

Foto: Victor Ericsson, Kungl. Hovstaterna / The Royal Court of Sweden

Kronprinsessparet arbetar digitalt

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel och övriga Kungafamiljens dagliga uppdrag utgörs av både externa och interna programpunkter. Där ingår interna möten, förberedelser och företräden för både enskilda och organisationer.

Utöver det har Kungafamiljen även många officiella programpunkter och resor runt om i Sverige och utlandet. Under pandemin har Kungafamiljen dock inte kunnat resa utan arbetar i stor utsträckning med digitala möten vilket framgår av Kungahusets officiella kalender.

Foto: Oskarshamns kommun (huvudbild)

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS