Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

SMÅLAND: Torbjörn och Ulrika vann på Triss i dag – ”med vinsten vill vi åka på två resor”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

SMÅLAND

”En speciell tradition tog Torbjörn och Ulrika från Bankeryd till Trisskrapet i TV4 Nyhetsmorgon under onsdagsmorgonen. Skrapet resulterade i en vinst på 100 000 kronor som går direkt in på parets nöjeskonto och väntas gå till resor i framtiden”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

”Det var i samband med julstädningen i december som paret skulle panta burkar och i sedvanlig ordning byta pantpengarna mot Trisslotter.”

– Varje gång vi pantar burkar så köper vi Trisslotter för pengarna. När jag såg tre tv-symboler som vi fått av våra burkar gick jag till Ulrika i vardagsrummet och bara la Trisslotten framför henne, berättar Torbjörn skrattandes.

”Jätteglad”

– Först så trodde jag inte på honom men jag blev såklart jätteglad när jag förstod att det var sant, fortsätter Ulrika.

”De tre tv-symbolerna gav paret chansen att skrapa Triss i direktsänd tv under onsdagsmorgonen. Efter två minuter i tv-rutan stod det klart att Torbjörn skrapat fram en vinst på 100 000 kronor”, skriver Svenska Spel.

Zanzibar och Thailand

– Med vinsten vill vi åka på två resor. Jag skulle vilja åka till Zanzibar på solsemester, berättar Ulrika medans Torbjörn fyller på:

– Jag skulle vilja åka till Thailand. Jag jobbar så mycket hemma och vill bara åka iväg och sova vid poolen.

Paret fick sällskap av Svenska Spel Turs kommunikatör Daniel Arnkvist under onsdagsmorgonen.

– Torbjörn och Ulrika blev årets första vinnare från Bankeryd som skrapat Triss tv. Det känns otroligt kul att äntligen få sätta Bankeryd på Trisskartan 2024, säger Daniel Arnkvist.

Se Torbjörn skrapa fram vinsten här.

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
7
+1
1
+1
1
+1
3
+1
0
+1
1
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS