Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Lilla hamngalleriet öppnar dörrarna för sommarens fotoutställningar

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMN

“Succén är tillbaka! På måndag den 17 juni öppnar Lilla hamngalleriet upp för sommaren. Nio lokala fotografer kommer ställa ut sju av sina bästa bilder, och bidrar på så vis med innehåll och upplevelser i det offentliga rummet”, skriver Oskarshamns kommun i ett pressmeddelande.

– I Lilla hamngalleriet får lokala fotografer möjlighet att ställa ut sina bästa foton. Syftet är att möjliggöra för de som inte fotograferar i yrket, men likväl älskar att ta bilder och dessutom är riktigt duktiga på det, att visa upp sina foton på en utställning, säger stadsarkitekten Erik Hjertqvist.

Fotograferna ställer ut sina bilder under tre olika perioder i sommar.

  • 17 juni–8 juli: Edyta Swidzinska, Astrid Diegelmann och Robert Luszcz
  • 9 juli–29 juli: Rebecka Kvist, Claes Svensson och Annika Bergquist
  • 30 juli–18 augusti: Sara Linder, Mattias Brandting och Mostapha Laaroussi

Fotohistorisk utställning

“Nytt för i år är att Martin Lundgren, museiassistent på kulturhuset, har gjort en fotohistorisk utställning över olika delar av staden, som också kommer att visas i Lilla hamngalleriet. Även denna utställning byts ut var tredje vecka”, skriver kommunen.

“Lilla hamngalleriet håller öppet måndag-fredag klockan 12.00-18.00 samt lördag-söndag klockan 11.00-15.00 (avvikelser kan förekomma).”

– Kika in och njut av fin fotokonst skapad av olika Oskarshamnsfotografer, hälsar Erik Hjertqvist och passar även på att tacka Oskarshamns Sjöfartsförening som hjälper till med tillsyn.

Foto: Oskarshamns kommun

+1
9
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS