Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Lottospelare trodde att han hade blivit lurad och lade på luren när han fick samtal om storvinst

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

SVERIGE

“Helgens Lottodragning slutade med sju rätt för en pensionerad Åselebo. Men när Svenska Spel Tur ringde för att gratulera ville mannen inte kännas vid sitt spel eftersom han trodde att han blev lurad. När det så småningom gick upp för Åselebon att han vunnit rann känslorna över”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

− Det känns fantastiskt! utbrister mannen.

“Till lördagens Lottodragning hade en rad som lämnats in hos Coop Åsele prickat sju rätt. Den vinnande raden visade sig tillhöra en pensionerad Åselebo som inte hade rättat sitt spel då Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör ringde för att gratulera”, skriver Svenska Spel.

“Jag har inte spelat Lotto på väldigt länge. Tack och hej”

− Jag har inte spelat Lotto på väldigt länge. Tack och hej, sa mannen i det första samtalet.

“Dagen därpå ringde han upp och bad om ursäkt. Då hade det börjat gå upp för honom att han faktiskt vunnit drygt 3,2 miljoner kronor”, skriver Svenska Spel.

− Jag trodde att det var någon som försökte lura mig. Efter samtalet började jag grubbla och nu när vi pratas vid igen vågar jag tro på det, även om det känns overkligt, säger mannen.

“Den pensionerade Åselebon har spelat Lotto sedan starten 1980. Att han nu kammat hem en riktig storvinst betyder mycket.”

− Det känns fantastiskt! Som pensionär med ganska liten pension är det välkommet! Närmast funderar jag på att skaffa en nyare bil, berättar mannen som vill vara anonym.

“Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe var den som överlämnade beskedet om vinsten på drygt 3,2 miljoner.”

− Det var ett intressant första samtal som inte riktigt gick som jag tänkt mig. När vi pratades vid nästa gång var det en märkbart rörd vinnare som så sakta började förstå att han blivit miljonär, berättar han.

Vinsten är årets hittills största i Västerbottens län.

Det här är Lotto:

  • Lotto är spelet där det gäller att pricka sju av 35 nummer.
  • Är du ensam med sju rätt är du garanterad minst en miljon kronor i vinst.
  • Vid varje dragning dras även fyra så kallade tilläggsnummer, har du sex av vinstnumren och ett tilläggsnummer vinner du i vinstgruppen 6 rätt + tillägg.
  • Varje dragning har två omgångar, Lotto 1 och Lotto 2. Du kan välja att delta i båda eller endast Lotto 1.

Foto: Svenska Spel

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS