Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Missnöje riktas mot allmänhetens skridskoåkning och delar av simhallens verksamhet i Oskarshamn

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMN

En av ON:s läsare hör av sig på fredagsförmiddagen och undrar varför allmänhetens skridskoåkning på Arena Oskarshamn är inställd sista dagen på sportlovet.

Läsaren är även missnöjd med öppettiderna i simhallen.

– Jag var där i måndags – och de öppnade klockan 10:00. Men äventyrsbanan startade inte förrän vid 11:30, trots att det var sportlov. Inte roligt för barnen, säger han.

Vår tidning kontaktar fritidskontoret.

Anläggningschefen Olof Eriksson svarar så här:

– Vi har lagt in allmänhetens åkning på söndag mellan klockan 16:00 och 20:00. Söndag är sista dagen för i år som vi har bandybanan öppen. I dag, fredag, fokuserar vi på att rädda den sista bandymatchen – och därför ställde vi in allmänhetens åkning. Vi har väldigt varmt väder – plus åtta grader och sol – vilket gör att vi har svårt att hålla isen.

– När det gäller simhallen så var det ett driftproblem med pumparna som gjorde att rutschbanorna kunde startas först klockan 11:30 i måndags. Den uppblåsbara hinderbanan var dock igång från klockan 10:00 – och alla andra delar av anläggningen var öppna som vanligt, säger Olof Eriksson.

Olof Eriksson. Arkivfoto: Peter A Rosén
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS