Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Mollie Minott är en av artisterna som förgyller Sommartorget i Oskarshamn den 25 juli

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMN

Mollie Minott, Dimpker Brothers och Namelle är artisterna som förgyller scenen på Sommartorgets Live torsdagen den 25 juli i Oskarshamn, berättar Attraktiva Oskarshamn i ett pressmeddelande.

Bakom evenemanget står Oskarshamns kommun, Attraktiva Oskarshamn och Talentcoach, som bokat artisterna till kvällen.

“Väldigt nöjd”

Musikstart för kvällen är klockan 18 och det är, precis som på övriga Live-torsdagar, kostnadsfritt.

– Jag är väldigt nöjd med det utbud som vi presenterar i år för evenemangen på Sommartorget – och att ha dessa tre artister den här torsdagen är väldigt roligt, säger Elin Åberg, som är projektledare för Sommartorget.

O-ringenveckan

Vecka 30 är i år en speciell sommarvecka då Oskarshamn och hela länet kommer få besök av orienterare i samband med O-Ringen.

– Vi är stolta och glada över att få sätta akterna under sommarens evenemang Live-torsdag i Oskarshamn, man blir ”sällan profet i sin egen hemstad”, men detta tillfälle gör att de kan få visa sig från sin bästa sida när stan är full av orienterare förutom lokalbefolkningen, säger Sara Westerberg, programassistent på Talentcoach.

Minifestival

Det blir på en härlig minifestival när de tre Smålandsbördiga artisterna bjuder publiken på både sina egna låtar och gästar varandra för att skapa en unik musikupplevelse.

– Jag ser så mycket fram emot att komma hem och spela för Oskarshamnspubliken igen. Att dessutom få dela scen med Mollie Minott och Dimpker Brothers känns extra speciellt, eftersom vi började hela den här resan tillsammans, säger artisten Namelle.

Attraktiva Oskarshamn skriver så här om artisterna:

FAKTA / Mollie Minott

Mollie Minotts genombrott var lika omedelbart självklart som när hon berörde hela Sverige till tårar med sin egenskrivna låt ”The Hunger Game” i TV4 Idol. Från finalplatsen fram till idag har vägen varit långt ifrån spikrak. I mot och medvind kan en sak konstateras – på en scen går Mollie aldrig obemärkt förbi. I år firar hon 10 år som artist och är aktuell med sitt självbetitlade debutalbum.

Pressbild, Mollie Minott
Mollie Minott. Foto: Pressbild

FAKTA / Dimpker Brothers

Bröderna Martin och Adam Dimpker från metropolen Hulta i Småland ansluter till en tradition som är nog så vanlig inom amerikansk musik. Två bröder sjunger tillsammans och hittar en magisk syntes. Tänk Louvin Brother eller Everly Brothers i nutid. För Dimpker Brothers mix av americana och pop är i högsta grad här och nu inget med nostalgi att göra.

FAKTA / Namelle

Namelle är en artist i en värld av elektronisk pop som fångar publiken med en magnetisk scennärvaro och medryckande melodier. Med över 7 miljoner streams på Spotify lämnar Namelle sitt avtryck på den globala musikscenen. Allt handlar om minnesvärda textrader, popkultur och personliga berättelser. Hennes musik är inte bara ljud – det är en känsla.

Namelle
Namelle. Foto: Pressbild
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS