Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Mönsterås kommun får kritik: “Människor kan skada sig”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

FLISERYD

”Det ser illa ut och människor kan skada sig”, skriver en privatperson i ett e-postbrev till kommunstyrelsen och ansvariga tjänstemän i Mönsterås kommun.

Personen ifråga anser att det finns stora brister i förvaltningen av Jungnerholmarna i Fliseryd.

Han skriver att han är bekymrad.

”Det finns nedfallna träd över broar och promenadvägar. Gallring av sly är obefintlig och broarna repareras och underhålls bristfälligt.”

“Mycket synd”

”Det är mycket synd då vi i Fliseryd fått en hel del husbilar och husvagnar. Det ser illa ut och människor kan skada sig.”

”Det saknas räcken på mindre broar som håller på att ruttna sönder. Är kommunen inte intresserad av att visa upp detta natursköna område i sin bästa dager? Vidare finns en handikappbrygga för fiske. Den har helt tagits av is och vårflod. Varför underhålls inte den? Är kommunens politiker inte intresserade av att handikappade och funktionshindrade kan fiska i Emån? Önskar se en uppryckning i förvaltning av detta. Som det är nu, är det under all kritik”, skriver personen.

TEXT & FOTO

Peter A Rosén

peter@oskarshamns-nytt.se

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS