Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Nästa uppgift för IKO: Serieledarna i Luleå

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMN

Luleå HF leder serien med 11 poäng före Färjestad och är i praktiken redan vinnare av SHL. Men Luleå nöjer sig inte med att vara klart i praktiken, man vill bli definitivt klar och då behövs det några poäng till. IKO har dock inga tankar på att ge något gratis till Luleå.

– Jag tycker vi gör en riktigt bra match mot Färjestad och sätter tryck på serietvåan. Det är svårt att nå ända fram än så länge men vi närmar oss. Om vi jämför med Leksandsmatchen så var det definitivt ett stort steg i rätt riktning, säger tränaren Per-Erik Johnsson till ikoskarsamn.se.

– Topplagen står på kö nu och Luleå vill väl försvara sin plats då det ligger en miljon i potten om dom vinner serien. Det vore väl bra för oss om dom redan har räknat hem det men det ska vi nog inte räkna med.

– Vi vet vad vi ska göra i vårt spel och det måste vi fortsätta med och helst lite bättre. Vi siktar på att utveckla vårt spel så mycket det går till det som kommer. Power play var också ett litet fall framåt igår, menar Perra Johnsson.

Djurgården på lördag

– Mathew Bodie och Tex Williamsson är inte med på resan på grund av sina skador. Vi har många backar nu så det blir en hård konkurrens. Samtidigt har vi möjlighet att gå runt på folk och låta någon vila om det behövs. På målvaktssidan är det stabilt även om Tex är borta minst någon vecka till.

Efter matchen i Luleå fortsätter IKO till Stockholm där Djurgården väntar på lördag.

Conny Blomander

conny@oskarshamns-nytt.se

Johannes Salmonsson har övertygat stort och är en av nyckelspelarna mot Luleå på torsdagskvällen. FOTO: PIERRE STJERNFELDT
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS