Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Nu har Ungsvenskarna en lokalavdelning i Högsby

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

HÖGSBY

”Nu har Ungsvenskarna valt att starta upp en lokalavdelning i Högsby, som kommer att få Mathis Reinholz som kontaktperson”, skriver Ungsvenskarna i ett pressmeddelande.

– Vi är i en fas där vi expanderar och lägger stort fokus just på att starta lokala avdelningar. Nu fanns det ett behov av att starta en i Högsby och då var valet självklart för mig att välja Mathis som lokal kontaktperson. Han är otroligt driven och intresserad både av det politiska och organisatoriska. Jag tror verkligen att han kommer att göra ett mycket bra jobb i den rollen, säger Anton Liljegren Johansson, tf. kontaktperson för Ungsvenskarna i Kalmar län (översta bilden).

– Jag känner mig ärad att få rollen som lokal kontaktperson i Högsby kommun. Jag är taggad på att få se en mer detaljerad inblick på politiken inifrån men också för att försöka få fler ungdomar att skaffa sig ett intresse för politiken då det är brist på ungdomar som engagerar sig, säger Mathis Reinholz om det nya uppdraget 

”Sverigedemokraterna blev det största partiet i skolvalet i Kalmar län. Men det hölls inget skolval just i Högsby”, skriver Ungsvenskarna.

– Även om det inte hölls något skolval i Högsby så räcker det med att titta på resten av länet och se hur ungdomarna röstade där. Likaså fick Sverigedemokraterna väldigt starkt stöd i riksdagsvalet i Högsby. Jag ser väldigt ljust på framtiden för den nystartade lokalavdelningen då partiet redan har starkt stöd både i länet och i kommunen, säger Mathis Reinholz om det starka stödet för partiet lokalt. 

Mathis Reinholz, Ungsvenskarna i Högsby
Mathis Reinholz, Ungsvenskarna i Högsby. Foto: Anton Liljegren Johansson

Foto: Peter A Rosén (översta bilden)

+1
8
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
5

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS