Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Oskarshamnaren Anton Liljegren Johansson tar över som förbundsordförande för Ungsvenskarna i länet

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LÄNET

”I en omorganisation för Ungsvenskarna Kalmar län blir nu Anton Liljegren Johansson den som tar över rodret och blir ny kontaktperson”, skriver Ungsvenskarna i ett pressmeddelande.

”Nyligen har Ungsvenskarna i Kalmar län utsett Anton Liljegren Johansson från Oskarshamn till ny förbundsordförande och kontaktperson för distriktet.”

– Jag är väldigt hedrad över att få chansen att leda arbetet för det mest aktiva förbundet i länet. Det ska bli kul både att fortsätta det politiska arbetet och att stärka den redan starka gemenskapen inom förbundet, säger Anton Liljegren Johansson om det nya uppdraget.

”Starkt stöd”

”Sverigedemokraterna blev det största partiet i de flesta av länets kommuner i skolvalet som hölls i samband med riksdagsvalet.”

– Att ungdomarna har röstat som de gjort säger väldigt mycket om var dagens ungdomar står i förhållande till de politiska partierna. Detta kommer att bli väldigt tydligt till nästa val då dessa ungdomar får rösta i riksdagsvalet. Vi som parti har redan starkt stöd i Kalmar län och det kommer fortsätta vara så med hjälp av ungdomarnas stöd, säger Anton Liljegren Johansson.

Anton Liljegren Johansson, Ungsvenskarna och Sverigedemokraterna
Anton Liljegren Johansson, Ungsvenskarna. Foto: Peter A Rosén
+1
9
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS