Oskarshamnstjej har fått toppuppdrag i länet

Oskarshamnstjej har fått toppuppdrag i länet

2020-12-05 Av av Peter A Rosén

OSKARSHAMN

På lördagen anordnade Liberalerna i Kalmar län sitt förbundsårsmöte. Årsmötet genomfördes för första gången helt digitalt på grund av restriktionerna.
– Läget med corona i länet är allvarligt och för tillfället har vi många smittade i länet. Därför är det otroligt viktigt att vi fortsätter hålla i och hålla ut. Samtidigt har coronapandemin öppnat ett innovationsfönster och gjort att vi på kort tid har kommit på många nya och innovativa lösningar. Det innovationsfönstret vill vi hålla öppet för att fortsätta driva på utvecklingen i samhället, säger Johanna Wyckman, nyvald förbundsordförande.
Till förste och andre vice ordförande valdes Carl-Henrik Sölvinger och Jonathan Lilja.
– Liberalerna befinner sig i ett tufft läge opinionsmässigt och därför är det viktigt att vi nu fortsätter vår politikutveckling och kraftsamlar inför valet. Vår nya styrelse är taggade och redo att påbörja det arbetet, säger Carl-Henrik Sölvinger, nyvald vice förbundsordförande.
Till styrelsen valdes också Johan Petersson, Börje Forss, Fredrik Lindström, Amanda Falk, Sebastian Hallén och Maria Björklund-Strömberg. Till ersättare valdes Nour Alabdulah, Peter Olsson, Torbjörn Uddén och Jennie Uller.

FOTO

PETER A ROSÉN

Dela gärna artikeln: