Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

PREMIÄR: Nu öppnar mästerkocks-Lucas och sambon Felicia äntligen Kafé Fridens

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMN

På tisdagen den 18 juni är det premiäröppning för kaféet i Ernemars hamn. I år är det Lucas Eriksson, känd som en av tittarfavoriterna i Sveriges Mästerkock, och hans sambo Felicia Sandeen med familjer som öppnar kaféet som i år går under namnet Kafé Fridens.

Det var redan i mitten av februari som nyheten kom om att den jagande och bakande kocken Lucas Eriksson och hans sambo Felicia Sandeen samt svärmor och svärfar i Oskarshamn planerade att öppna sommarkafé i småbåtshamnen i Ernemar.

Kaféet, som har öppet åtta veckor under sommaren, drivs i samarbete med Stigs konditori i Gullringen som drivs av Lucas mamma och syster. En riktig familjeverksamhet med andra ord.

Kaféet går under namnet Kafé Fridens, som har kopplingar till Åsa-Nisses hälsning “fridens liljor”. I utbudet kommer det bland att erbjudas stora och prisvärda kakor och bullar som kommer att bakas i konditoriet i Gullringen. Tårtor och smörgåsar kommer att tillverkas på plats i caféet som ligger intill småbåtshamnen i Ernemar. Här finns även SIA-glass för den som vill ha något gått att äta på under promenaden på Ernemarpiren.

Småbåtshamnen i Ernemar
Småbåtshamnen i Ernemar har ett vackert läge med utsikt över Blå Jungfrun och är ett populärt vandringsstråk både på piren men även längs strandpromenaden som går från Gunnarsö till Havslätt. Arkivfoto: Peter A Rosén

Foto: Privat

+1
81
+1
14
+1
3
+1
1
+1
0
+1
3
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS