Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Så mycket vann en länsbo på Vikinglotto i kväll

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

LÄNET

“Onsdagens dragning av Vikinglotto levererade årets första miljonvinst till en svensk spelare. En Kalmarbo prickade in sex rätt och en vinst på drygt 1,4 miljoner kronor”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

− Vad roligt att äntligen få gratulera årets första miljonvinnare från Kalmar till årets första miljonvinst på Vikinglotto, säger Natalie Wallin, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.

“Av alla spelare i de nio deltagande länderna i nummerspelet Vikinglotto var det endast en rad som hamnade i vinstgrupp två med sex rätt. Den vinnande raden tillhör en Kalmarbo, som därmed kammade hem en vinst på 1 496 429 kronor. Det vinnande spelet var inlämnat hos Ljungbyholm Spel o Kiosk”, skriver Svenska Spel.

“Extra roligt”

− Vilken härlig start på påsken att vinna en miljonvinst. Extra roligt att det blev dubbel premiär såhär lagom till våren, säger vinnarkommunikatören.

“Nu börjar arbetet med att lokalisera den nyblivna miljonvinnaren för att gratulera. Under samtalet kommer också många frågetecken rätas ut, så som vilka drömmar som kommer uppfyllas”, skriver Svenska Spel.

− Det är alltid lika roligt att få lämna över såhär glada nyheter. Ju snabbare vi får tag på vinnaren desto större är sannolikheten att beskedet om miljonvinsten kommer som en överraskning. Jag ser fram emot att höra vad Kalmarbon planerar att göra för vinsten, avslutar Natalie Wallin.

Rätt rad Vikinglotto, onsdagen den 5 april 2023: 2 – 7 – 8 – 19 – 21 − 42

Vikingnummer: 2

Det här är Vikinglotto: 

  • På Vikinglotto spelar du 6 nummer av 48 samt ett vikingnummer mellan 1-5. Varje rad kostar 10 kronor och dragningen sker på onsdagar.
  • Du får vinst från 3 rätt och högsta möjliga vinst är cirka 250 miljoner kronor (25 miljoner euro).
  • Vikinglotto har också tilläggsspelet Joker där det gäller att få in så många nummer i rätt ordningsföljd som möjligt. Du vinner på Joker om du har minst två rätt framifrån eller bakifrån i ditt jokernummer. Insats 10, 20 eller 30 kr, högre insats ger chans på högre vinster
  • Vikinglotto är ett nummerspel i samarbete mellan länderna i Norden och Baltikum samt Slovenien.

Foto: Svenska Spel

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS