Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Så ser Liberalerna i Oskarshamns kommun på Marko Raiskios arenaförslag

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMN

Marko Raiskio och Janne Johansson – partipolitiskt obundna ledamöter i fullmäktigeförsamlingen – föreslår att kommunen ska bygga om Be-Ge Hockey Center, och placera en B-hall på Jysk-parkeringen, i stället för att bygga en ny event- och hockeyarena i Oskarshamn.

Hur ser Liberalerna på det förslaget?

ON ställer frågan.

Och här är svaret:

”Liberalerna står fast vid att det bästa vore att ha utnyttjat området vid Fredriksberg som vi har sagt hela tiden. Från början såg antalet hinder färre ut på vår föreslagna plats och vi är övertygande om att vi hade varit längre i processen om det hade varit kommunens förstahandsalternativ.  Antalet skyddsvärda ekar var betydligt färre till antalet och det fanns således mindre risker för att stöta på problem som kunde dra ut på tiden. Dessutom fanns en yta som är betydligt större än området vid tennishallen.  Det är alltså viktigt både ur ett ekonomiskt- och ett tidsperspektiv. Men att nu hitta på nya idéer är inte heller rätt väg att gå. Vi står därför i nuläget bakom planerna att bygga vid tennishallen eftersom det vore att dra projektet i långbänk ännu mer annars”, skriver Pontus Welin, ordförande för Liberalerna i Oskarshamns kommun, i ett svar via e-post.

Pontus Welin (L), Oskarshamn
Pontus Welin (L). Foto: Peter A Rosén

Foto: Pierre Stjernfeldt (överst)

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS