Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Skog & Miljödagen 2024 arrangeras i Bockara för första gången: “Det är ett bra läge”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

BOCKARA

Nu är det klart att årets Skog & Miljödag kommer att gå av stapeln lördag den 14 september. För första gången i mässans historia så arrangeras mässan i Bockara. “Det är ett bra läge med närhet till såväl Oskarshamn, Högsby och Hultsfreds kommuner”, säger Lars Wyckman i ett pressmeddelande.

Skog & Miljödagen är en mässa med ett unikt koncept som arrangeras där den ska – i naturen. Bakom mässan, som brukar locka runt 2 000 besökare, står sju aktörer inom skogsnäringen: LRF, Ludvig & Co, Swedbank, Dina Försäkringar Sydost, Holmen, Södra och Lantmännen Maskin.

Evenemang för hela familjen

Under mässan deltar utställare längs en cirka 2 kilometer lång slinga. På mässan kommer det även att finnas ett utställartorg med mat- och kaffeservering samt roliga aktiviteter för hela familjen. Anmälan för utställare har precis öppnat och arrangörerna hoppas som vanligt på att det blir ett trettiotal utställare som anmäler sig.

– Vi har fått bra kontakt med både näringslivet och föreningslivet i Bockara och ser mycket fram emot att arrangera Skog & Miljö i Bockara för första gången i mässans historia. Det är ett bra läge med närhet till såväl Oskarshamn, Högsby och Hultsfreds kommuner samt bra bussförbindelser för de som inte vill ta bilen, säger Lars Wyckman som tillsammans med Ingemar Lennartsson är ansvariga för utställarna som ska medverka på mässan.

Lars Wyckman
Lars Wyckman, från LRFs kommungrupp i Oskarshamn, ser fram emot att arrangera Skog & Miljödagen i Bockara för första gången. Arkivfoto: Markus Kalin

Arkivfoto: Skog & Miljö

+1
7
+1
1
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS