Search
Close this search box.
Edit Content
Search

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Skrapade fram vinst i tv på Nationaldagen – delar vinsten med sin syster

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

SVERIGE

Det var några Trisslotter från deras mamma som tog Pia och hennes syster Marie från Strängnäs hela vägen till Trisskrap i TV4 Nyhetsmorgon under torsdagsmorgonen. Vinsten som landade på 100 000 kronor ska gå till renovering och resor.

Det var en dag i januari då Pia och Maries mamma behövde hjälp med att skrapa några Trisslotter. Som tack för hjälpen skulle de båda systrarna få dela på vinsten om det blev någon.

– Jag skrapade Trisslotterna hemma hos mig. När jag såg de tre tv-symbolerna kunde jag först knappt tro att det var sant. Jag skickade en bild till Marie och skrev att hon skulle sätta sig ner innan hon kollade på bilden, berättar Pia skrattandes.

Renovering och resa

Under torsdagsmorgonen var det dags att besöka TV4 Nyhetsmorgon för att ta reda på den slutgiltiga vinstsumman. Vinsten landande på 100 000 kronor och vad det ska gå till finns det planer på.

– Min del av vinsten kommer gå till lite renovering på mitt sommarställe och Marie har länge velat fixa till hennes kök med nya köksluckor. Sen kan det kanske bli någon resa med, berättar Pia.

Filippa Jartén, kommunikatör på Svenska Spel Tur, hade nöjet att göra systrarna sällskap under morgonen.

– Stort grattis till vinsten! Detta blev årets första Trissvinst i TV4 Nyhetsmorgon som gått till en vinnare i Strängnäs kommun, säger Filippa Jartén.

Trisslotten som tog Pia till Nyhetsmorgon köptes på Willys Bro.

FAKTA / TRISS

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS