Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Statsrådet Lena Micko på besök i Oskarshamn

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS

OSKARSHAMN

Civilministern Lena Micko (S) besökte Oskarshamn på måndagskvällen. Hon samtalade med medlemmar i Socialdemokraterna och socialdemokratiska kommun- och regionföreträdare.

Innan mötet fick Socialdemokraterna i Oskarshamns kommun en enskild sittning med civilministern, där det pratades om utmaningar för kommuner på kort och långsikt. På mötet deltog kommunstyrelsens ordförande Andreas Erlandsson (S), Anton Sejnehed (ordförande för Socialdemokraterna i Oskarshamns kommun) och Peter Wretlund (regionråd).

“Lösa utmaningarna”

–  Det var bra att få möjlighet att lyfta utmaningar som vi ser i kommuner av vår storlek och statsrådet tog med sig vara tankar och funderingar om hur vi tillsammans mellan kommun, region och staten kan lösa utmaningarna, säger Andreas Erlandsson.

TEXT

Peter A Rosén

peter@oskarshamns-nytt.se

Andreas Erlandsson (kommunstyrelsens ordförande i Oskarshamn), Lena Micko (civilminister) och Anton Sejnehed (ordförande för Socialdemokraterna i Oskarshamns kommun). FOTO: PRIVAT
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS